Конкурс для студентів в межах проекту “Scholarship в Україні”

Розпочато соціальний проект “Scholarship в Україні”, в якому українські студенти можуть отримати гранти на сплату навчання у вищих навчальних закладах України або сплату додаткових навчальних курсів.

10 вересня розпочато новий конкурс для студентів ЗВО України в межах проекту “Scholarship в Україні”. Надаються 3 окремі гранти на сплату навчання загальною сумою 63 000 грн. За 1е місце з кожної теми переможці отримують по 15 000 грн. Для студентів, які посядуть 2-і та 3-і місця – заохочувальні грошові призи: по 5 000 грн та по 1000 грн у відповідності.

Мета проекту – підтримати талановиту молодь, яка здобуває освіту в Україні і прагне розвиватись на Батьківщині та залучити до соціальної відповідальності представників малого та середнього бізнесу.

Щоб отримати грант на навчання, необхідно написати конкурсну роботу та захистити її перед журі. Ознайомитися з темами та умовами діючого конкурсу можна на сторінках проекту сайту грантонадавачів:

1 грант – https://maanimo.com/scholarship;

2 грант – https://www.ukrstrahovanie.com.ua/student-grant;

3 грант – https://banker.ua/grant.

Участь у конкурсі безкоштовна. Взяти участь можуть всі бажаючі студенти, не залежно від факультету, на якому студент навчається.

Вже було проведено три конкурси проекту “Scholarship в Україні”. Захист робіт проходив у м.Дніпро. Детальніше про результати конкурсу можна дізнатись на сайті https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi.