ПРО ЗАХИСНИКІВ – З ПОВАГОЮ ТА ВДЯЧНІСТЮ

В межах тематичних заходів щодо відзначення Дня захисника України в Музеї захисників Вітчизни Клугино-Башкирівської ЗОШ І-ІІІ ступенів юними екскурсоводами під керівництвом Єрьоміної Т.І. проводяться цікаві екскурсії для учнів нашої школи та закладів міста, які знайомлять їх з військовими діями на Сході України,   з учасниками АТО – нашими земляками, військовослужбовцями 92-ї окремої механізованої бригади, а також з діяльністю волонтерів (у тому числі й ініціаторів створення шкільного музею – організації «Наш вибір»)  і всіх небайдужих громадян.

Відвідувачі музею із зацікавленістю вивчають артефакти, вивезені із зони конфлікту, серед яких розірванні снаряди,  гільзи, особисті речі військових, фотографії, прапори,  привезений зі Сходу, і багато іншого.

Ми вдячні всім, хто небайдужий до долі України, хто усвідомлює, за що боролися учасники Євромайдану, заради чого пожертвували своїм життям Небесна сотня та захисники, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність нашої держави держави.

Ми схиляємо голови перед загиблими й говоримо слова вдячності й поваги живим.

Миру, злагоди й процвітання нашій країні! Слава її захисникам! Зі святом!!!