ПРОЕКТ «SCHOLARSHIP В УКРАЇНІ»

У 2018 році розпочато соціальний проект «Scholarship в Україні », в якому українські студенти можуть отримати гранти на сплату навчання у вищих навчальних закладах та коледжах України або сплату додаткових навчальних курсів.

З вересня розпочато новий конкурс для студентів коледжів України в межах проекту «Scholarship в Україні ». Надається грант на сплату навчання на суму 10 000. Для студентів, які посядуть 2-і та 3-і місця заохочувальні грошові призи.

Мета проекту – підтримати талановиту молодь, яка здобуває освіту в Україні і прагне розвиватись у своїй професії та залучити до соціальної відповідальності представників малого та середнього бізнесу. Також популяризувати технічні спеціальності серед української молоді.

Щоб отримати грант на навчання, необхідно написати конкурсну роботу та захистити її перед журі. Тема робіт визначатимуться в кожному конкурсі проекту окремо, виходячи зі сфери діяльності грантонадавача.

Участь у конкурсі безкоштовна . Детальні умови – на сайті конкурсу https://scholarship.in.ua  та https://scholarship.in.ua/uk/project/vesna-2019-2/