Серпневий педагогічний форум

Педагогічний форум зібрав сотні освітян Чугуєва напередодні нового навчального року
Традиційно в останні дні літа відбуваються зустрічі педагогічних працівників, на яких підбиваються остаточні підсумки минулого навчального року, окреслюються плани та завдання на новий період, йде обмін думками, напрацюваннями, інноваціями.
На успіхах та здобутках чугуївської освіти, а також основних напрямках майбутньої роботи зупинилася у своїй промові начальник управління освіти Марина Проценко. Значну увагу на форумі було приділено питанням розвитку інклюзивної освіти – й приємно зазначити, що наше місто є одним з кращих у реалізації важливих соціальних проектів. Створені у місті Центр комплексної соціальної реабілітації «Шанс» та Інклюзивно-ресурсний центр відкривають широкі можливості для інтеграції дітей з особливими потребами у повноцінне життя.
Про школу очима батьків учасникам форуму розповіла Ірина Бурдюк, представник батьківської громадськості ЗОШ № 2. Вперше на такому заході звернули увагу на педагогіку партнерства, надавши можливість виказати побажання батьків безпосередньо вчителям.
Теплі слова вдячності чугуївським освітянам за натхненну працю, визнання їх успіхів висловила міський голова Галина Мінаєва, запевнивши присутніх у подальшій всебічній підтримці галузі та побажавши усім учасникам форуму нових звершень, плідного та якісного нового навчального року. За досягнення у справі навчання та виховання підростаючого покоління, творчий пошук, талант та натхнення у роботі було вручено відзнаки десяткам педагогів міста.
Традиційно під час форуму вшановували ветеранів освіти, які завжди у перших рядах бажаних та почесних гостей. З боку педагогічної та батьківської спільноти звучали щирі подяки на адресу міської ради та її виконавчого комітету, особисто мера Галини Мінаєвої, депутатів обласної ради за підвищену увагу до закладів освіти, сприяння їх розвитку та створення комфортних умов для навчання.
Святкову атмосферу зустрічі забезпечували дитячі творчі колективи та кавер-група “Cats” – спеціальний подарунок від міського голови.
Більше фото: hhttps://io.ua/41655579