Підготовка закладів освіти Чугуєва до нового навчального року – на завершальному етапі

З 14 по 16 серпня в Чугуєві проведено огляд готовності закладів освіти до 2019/2020 навчального року. Яскраві приміщення з обладнаними місцями для відпочинку на перервах, нові дидактичні матеріали та комп’ютерна техніка, меблі для першокласників, майданчик для практичних занять з предмету «Захист Вітчизни» очікують учнів у цьому навчальному році.

Завершується капітальний ремонт у спортивних залах загальноосвітньої школи №1 та навчально-виховного комплексу №5, вже готовий до використання новий спортивний майданчик у ДНЗ №3.

Комісія у складі представників міської ради, Управління освіти, районних управлінь Держпродспоживслужби та Державної служби України з надзвичайних ситуацій ретельно перевірила стан готовності приміщень шкіл, дитячих садків та позашкільних закладів до прийому дітей, відповідність вимогам санітарного законодавства, пожежної безпеки та надала рекомендації керівникам закладів освіти. Після усунення зауважень та недоліків акти готовності закладів будуть підписані усіма членами комісії.

Більше фото: https://io.ua/41589581