Дні сталої енергії 2019 у Чугуєві

Чугуївська міська рада як активний член добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування – асоціації «Енергоефективні міста України» на виконання провідної Європейської ініціативи «Угода мерів – Схід», 19 – 20 червня в місті Чугуєві проводить Дні сталої енергії.
Мета Днів сталої енергії – підвищення поінформованості мешканців міста стосовно сучасних способів ощадного й ефективного використання енергії та ширшого залучення відновлюваних джерел енергії в руслі загальноєвропейської політики протидії глобальній зміні клімату.
В рамках Днів сталої енергії 19 червня в Чугуївській загальноосвітній школі №1 на базі табору літнього відпочинку з денним перебуванням відбулися виховні години та заняття на тему енергозбереження. Заступник міського голови – керуючий справами виконавчого комітету Людмила Макаренко розповіла вихованцям табору про важливість економії паливно-енергетичних ресурсів та використання альтернативних джерел енергії. У своєму виступі вона підкреслила важливість проведення Днів сталої енергії на місцевому рівні.
Також в рамках Днів сталої енергії в Чугуївських загальноосвітніх школах №1 та №7 встановлено пункти прийому відпрацьованих батарейок. Пункти будуть працювати протягом двох тижнів, тому запрошуємо всіх бажаючих здати відпрацьовані батарейки.
Першими скористались можливостю пунктів прийому використаних батарейок Людмила Макаренко – заступник міського голови – керуючий справами виконавчого комітету та Марина Проценко – начальник Управління освіти Чугуївської міської ради.
Запрошуємо всіх чугуївців приєднатися до акції зі збору батарейок!