Чугуїв – місто щасливого дитинства

Робота над втіленням цієї мрії у життя об’єднує у добрих справах колективи освітян, батьків, міську владу, депутатів. У літній період особлива їх турбота – якісне оздоровлення дітлахів та змістовний відпочинок. У всіх закладах освіти працюють пришкільні табори, де вихованцям пропонуються культурні, оздоровчі, пізнавальні та розважальні програми, екскурсії, зустрічі з цікавими людьми.
Особливо яскравими у таборах стали заходи з нагоди Дня захисту дітей. Напередодні, 31 травня, до відвідувачів дитячих закладів завітали у гості міський голова Галина Мінаєва та депутат Харківської обласної ради Дмитро Мягкий, які щиро привітали дітей зі святом та побажали веселих канікул. В урочистій обстановці вони вручили подяки, грамоти та подарунки переможцям та призерам різноманітних творчих конкурсів, фестивалів, змагань, виказали гордість за успіхи юних чугуївців та запевнили у всебічній підтримці.
Мер міста ознайомилася з перебігом ремонтних робіт, що вже розпочалися у школах, поспілкувалася з їх керівництвом. Заплановані обсяги робіт обіцяють значно покращити умови навчання дітей, зробити заклади освіти більш сучасними та комфортними.