Профорієнтаційний захід

        14 січня у Чугуївському  НВК №6 відбувся профорієнтаційний захід – зустріч з представниками Київського національного університету культури і мистецтв.

Декан факультету готельно-ресторанного бізнесу – Ніколайко Галина Василівна та  заступник декана – Пилипів Вікторія Володимирівна  ознайомили присутніх з особливостями вступу та навчання у ВНЗ. Цікавою була інформація про зірковий склад викладачів, якій сформований з докторів та кандидатів наук, професорів та доцентів, серед яких відмінники освіти України, заслужені діячі культури, освіти, науки і техніки України та провідні спеціалісти-практики готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, які мають наукові та науково-методичні праці, присвячені дослідженню проблем та перспектив розвитку галузі гостинності, вивченню інновацій в готельно-ресторанному і туристичному бізнесі.

Київський національний університет культури і мистецтв готує соціально мобільних, конкурентоздатних висококваліфікованих професіоналів, формує нову, глибоко обізнану та висококультурну генерацію фахівців.

Випускники Чугуєва зацікавилися отриманою інформацією та планують разом з батьками відвідати Київський національний університет культури і мистецтв.

Більше фото