В ДНЗ №12 відбулося протипожежне тренування

11 жовтня  2018 року в Чугуївському ДНЗ № 12 проведено планове  протипожежне тренування, участь у якому взяли вихованці разом з персоналом закладу дошкільної освіти.

За планом тренування була організована симуляція небезпечної ситуації, а саме  умовної пожежі в музичній залі дитячого садка.

Пролунала сирена, і за чітким алгоритмом розпочалася робота з реалізації плану дій під час пожежі.  Члени добровільної пожежної команди закладу приступили до приборкання уявного вогню первинними засобами гасіння, що наявні в дитсадку,  та викликали на допомогу МНС. Вихователі після сигналу про пожежу  швидко вивели дітей з будівлі передбаченими планом евакуації евакуаційними шляхами, в тому числі через пожежні виходи другого поверху, після чого провели звірку наявності евакуйованих вихованців зі списком присутніх.

Як і має бути під час справжнього виклику, на гасіння уявної пожежі швидко прибула спеціалізована пожежна автотехніка з бригадою МНСників. Провідний інспектор Чугуївського районного відділу ДСНС  Яна Рябченко провела бесіду з вихованцями на тему безпечного поводження з вогнем і основних правил поведінки під час пожежі. Зустріч вийшла надзвичайно пізнавальною та цікавою.

вв уу