Зустріч спеціалістів КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» з працівниками психологічної служби міста

3 жовтня 2018 року на базі Чугуївського НВК №8  спеціалістами  КУ «ІРЦ» Чугуївської міської ради для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти було проведено засідання супервізійної групи «Організація корекційно-розвивальної  роботи й психолого-педагогічного супроводу для дітей з особливими освітніми потребами».

Засідання відкрила директор КУ «ІРЦ» Оринко Марина Олександрівна. Вона звернула увагу присутніх на те, що метою діяльності центру є реалізація освітньої політики держави в питаннях навчання дітей з особливими освітніми потребами в системі загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти міста. Під час зустрічі були розглянуті особливості взаємодії інклюзивно-ресурсного центру з педагогічними працівниками закладів освіти з питань організації інклюзивного навчання, обговорений алгоритм індивідуалізації навчально-виховного процесу для дітей з особливими освітніми потребами.

Підбиваючи підсумки зустрічі, спеціалісти КУ «ІРЦ»  висловили сподівання на плідну співпрацю з психологічною службою міста для створення методичної бази, якою зможе послуговуватися кожен педагог, обміну досвідом, спільного вирішення суперечливих питань і  проблем.