Благодійний ярмарок відбувся у Чугуївському НВК № 5

Весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як завжди проходить шкільний ярмарок у Чугуївському НВК  № 5, у якому цього року із задоволенням взяли участь учні 2х-11х класів.

28 вересня ще від самого ранку і діти, і батьки несли із собою різноманітну смакоту, приготовану вдома, – акуратно упаковану, загорнуту, розфасовану, готову до вживання, – аби відразу можна було розставити усі з любов’ю продумані  домашні смаколики та  власноруч вирощену городину на столах та  пропонувати придбати все це своїм однокласникам, вчителям, батькам, гостям, яких хотілося пригостити. Кількість та різноманіття пропонованих товарів задовольнило б будь-якого гурмана: торти, пироги, тістечка, печиво, пряники усіх  видів і форм, рогалики, млинці, вафлі, желе, чай, кава, речі ручної роботи – чого тільки не було!

Осінній ярмарок в чугуївському НВК №5 традиційно є благодійним. Кошти, які вдалося зібрати, за рішенням учнівської ради, будуть витрачені на озеленення частини шкільного подвір’я й облаштування зони відпочинку для дітей.

Більше фото – за посиланням