Кандидати на посади керівників представлені колективам і батькам

27 липня 2018 року  в Чугуївських ЗОШ №№ 1,2,4,7, НВК №№ 5,6, а також БДЮТ і ЦТК в межах конкурсу на заміщення посад керівниців вищезазначених закладів освіти  відбулося ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування закладів.

Під час зустрічі кандидати, що подали документи на участь у конкурсі, поспілкувалися з  педагогами та батьками й коротко змалювали своє бачення  перспектив розвитку закладів. Учасники зустрічей ухвалили взяти до відома інформацію про кандидатів на посади керівників закладів, та побажали їм успіху під час проходження наступних етапів конкурсу.

У понеділок, 30 липня 2018 року, у приміщенні виконкому Чугуївської міської ради відбудуться засідання комісій, які розглянуть документи, подані кандидатами на конкурс, перед  допущенням їх до процедури перевірки знань чинного законодавства. За результатами роботи комісій на офіційних сайтах  Чугуївської міської ради та відділу освіти будуть оприлюднені  прізвища кандидатів на посади керівників закладів освіти.

IMG_20180727_100339 IMG_20180727_100434