Підготовка до нового навчального року – в розпалі

Поки школярі на літніх канікулах, у закладах освіти  міста тривають ремонтно-будівельні роботи. І вже по завершенню першого місяця канікул є перші результати, які, без сумніву, порадують і учнів, і їхніх батьків, і педагогів.

Помітні перетворення відбулися на території навчально-виховного комплексу №6. У мерії відреагували на звернення батьків, що просили привести до ладу  територію шкільного подвір’я. На даний момент заасфальтована частина двору та викладений плиткою майданчик для заходів під відкритим небом, і, в першу чергу, шкільних лінійок. У середу міський голова Галина Мінаєва разом з начальником міського відділу освіти побували в НВК №6, щоб подивитися, яким чином просуваються будівельні роботи, та обговорити подальші заходи з підготовки закладу освіти до нового навчального року. Це й подальше облаштування території закладу, і перетворення в приміщенні НВК – в коридорах і кабінетах.

1 вересня на його  учнів чекає справжній сюрприз – шкільний хол зміниться до невпізнання. Навіть на проміжному етапі робіт по його модернізації стає зрозуміло, що цей простір стане сучасним, незвичайним і цікавим для школярів. Зараз над втіленням дизайнерського проекту трудяться будівельники. Всі роботи фінансуються з міського бюджету. Як підкреслює начальник відділу освіти Марина Проценко, модернізований шкільний хол буде ідеально відповідати філософії Нової української школи.

Міський голова Галина Мінаєва в інтерв’ю кореспонденту “Новин Чугуєва” зазначила, що на два місяці літніх канікул запланований великий обсяг робіт в  закладах освіти міста, на який передбачено фінансування з міського бюджету. Крім того, розповідають у відділі освіти, за обласною програмою буде продовжено оснащення кабінетів хімії та фізики меблями, мультімедійні обладнанням і навчальними матеріалами.

Джерело – “Новини Чугуєва”

Більше фото