І зміна оздоровлення завершилася: до нових зустрічей, друзі!

Ось і добігла кінця перша оздоровча зміна в дитячих закладах відпочинку при закладах загальної середньої освіти м.Чугуєва, під час якої в них  якісно відпочили, беручи участь у щоденних виховних заходах  та отримуючи безкоштовне гаряче харчування за рахунок бюджету,  1015 учнів шкіл міста.

Майже в усіх таборах вже відшуміли церемонії закриття. Швидко промайнули 14 днів оздоровлення і для дітей ДЗВ “Росинка” при Чугуївській ЗОШ №4,  настав час прощатися з уважними вихователями-вожатими й табірними друзями. Тож  в останній день оздоровлення, 19 червня, в “Росинці” відбулося урочисте закриття табірної зміни.

Цього дня діти пригадали, як вони  проводили час протягом зміни, що нового дізналися, що справило найбільші враження. Кожен день, на думку вихованців табору, був як барви веселки:  веселий, яскравий, цікавий, сповнений  нових зустрічей, вражень,   розваг та екскурсій.  І під час урочистої лінійки найактивніші таборяни  отримали грамоти та медалі  за активну участь у житті закладу. В кінці церемонії закриття на  вихованців  чекала запальна дискотека.

20180618_135020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————————-

18 червня відбулося урочисте закриття пришкільного табору  відпочинку “Ромашка” (НВК №5), яке ознаменувалося великим концертом.

Швидко промайнули 14 днів оздоровлення дітей в пришкільному таборі й настав час прощатись.

Як стверджує одна романтична легенда, у кожного є два береги — той, від якого людина відпливає,  та  той, до якого має неодмінно пристати. На цій довгій дорозі зустрічаються інші, не менш вагомі зупинки. І усе ж, хоч би де не зупинялася людина, їй неодмінно світитиме далеким вогником оповитий щемним спогадом отой найперший Берег Дитинства. Покликання організаторів оздоровлення – подарувати дітям цю згадку про щасливе, безтурботне дитинство, в якому яскравими кольорами малюються барви літа…

До побачення,  “Ромашко”, до наступного літа!

IMG-0aff68c79c038148ab826058c9e8a274-V