“Сонечко” (ЗОШ №7): не прощаємося, а кажемо “до побачення”

Перша зміна оздоровлення добігла кінця, та вихованці табору “Сонечко” при Чугуївській ЗОШ №7 ще довго будуть пригадувати веселі дні, проведені в своєму дитячому закладі відпочинку.

Так, 15 червня відбулася спортивна “битва таборів”: в гості до “Сонечка” (ЗОШ 7) завітали вихованці  “Ромашки” (НВК 5). Змагання пройшли в дружній та доброзичливій атмосфері. В естафетах І місце посіли вихованці ДЗВ  “Сонечко”, а з футболу –  кращою була команда “Ромашки”, отже, перемогла дружба!

А в понеділок, 18 червня, в дитячому закладі відпочинку «Сонечко» відбулось урочисте закриття першої  табірної зміни.

Цього року табір подарував незабутні канікули та чудовий відпочинок для 115 вихованців. Для них була розроблена змістовна, цікава і креативна розважальна програма, а  діяльність табору – побудована таким чином, що через різні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, екскурсії та тематичні дні кожна дитина мала можливість проявити свою індивідуальність, відпочити та набратися сил перед тривалим навчальним роком.

До святкового концерту кожен загін підготував вітальний номер. Ніхто з вихованців у цей день не був обділений увагою: всі діти  отримали грамоти за активне табірне життя,  спортивні та творчі досягнення. Після концерту на всіх очікувала весела дискотека.

IMG_20180618_104823 IMG_20180618_105504