ДЗВ при ЗОШ №1: пригоди дарують незабутні враження

“Як в повісті про моряків,
Про острови, пригоди, шквали,
Про таємниці схованих скарбів
І мандрівців, що їх шукали…»

14 червня  черговий день оздоровлення в ДЗВ  «Сонечко» (ЗОШ №1)   пройшов під загальнотабірним девізом “День пригод”.

Морські простори, грізні кораблі, захоплюючі пригоди… Діти табору перевтілилися на один день у капітанів, юнг, коків та справжніх морських розбійників – піратів. Вони заздалегідь готували собі костюми, малювали мужні татуювання, самостійно створювали прапор із піратською  символікою. Хлопчики й дівчатка вигадали одне одному прізвиська, озброїлися до зубів і, вмостившись на піратський човен, вирушили в мандри.

Дорогою  їм довелося пройти низку випробувань: «побудувати» свій корабель, зібрати запаси питної води, приготувати похідну страву – “борщ”. А потім пірати-бешкетники всіх запросили на запальну піратську вечірку.

Родзинкою дня стала квест-гра «У пошуках скарбів», а винагородою за знайдений скарб стали  солодкі цукерки. Як усім відомо, шлях до скарбів непростий, тому на дітей чекали безліч завдань і перешкод, які вони з легкістю подолали. У вікторині «На дні морському» діти мали змогу проявити свою ерудицію, а в естафеті «Повний уперед» – показали  вміння орієнтуватися на місцевості, спритність та швидкість,.

Цікавий майстер-клас з техніки тичкування провела для вихованців табору керівник гуртка ЦТК Логачова Н.В. Діти із захопленням виготовляли листівку «З любов’ю до мами». Усі повернулися задоволеними й подякували своїм вихователям  за гарно проведений час.

20180614_105538 P80614-094439