ДЗВ “Сонечко”: дбаємо про розвиток внутрішнього світу дітей

Літо – пора веселощів, активної гри й позитивних емоцій. Саме з такою метою   сьогодні в таборі при ЗОШ № 7 для дітлахів було організоване свято мильних бульбашок і повітряних кульок, учасниками якого стали наймолодші вихованці табору – малюки з загону “Капітошки” разом з вихователем Л.С. Серенко.

Діти стали учасниками чарівної  конкурсно-розважальної програми. Вони з захопленням спостерігали за різнокольоровими бульбашками та кульками, сміялися, стрибали, верещали від захвату, беручи участь у конкурсах з використанням летючого реквізиту.

Також 11 червня у ДЗВ “Сонечко” до вихованців табору завітав запрошений гість – заслужений майстер спорту України з військово-спортивного двоборства А.І.Бусяк.

Таборяни з цікавістю слухали про спортивні досягнення Андрія Олександровича, розпорядок дня спортсмена та правила здорового способу життя, яких він беззастережно дотримується. Хлопці та дівчата отримали від чемпіона професійну пораду: ніколи не боятися труднощів, займатися спортом,  дбати про своє здоров’я та впевнено йти до мети.

IMG_20180611_104941 IMG_20180611_130408