“Сонечко” (ЗОШ №1): кожна дитина – індивідуальність!

«Усі прийшли в цей світ, щоб жити:
Великі звірі і малі.
Людина в світ прийшла любити,
Добро творити на землі!

7 червня в дитячому закладі відпочинку “Сонечко” (ЗОШ №1) об’єднав  вихованців гаслом “Відчуймо себе дорослими!” І цього чудового сонячного дня мешканці закладу дійсно відчули себе дорослими, змогли проявити свої таланти та вміння.

День рекордів почався з гри «Гіннес-шоу».Таборяни дізнавалися про цікаві й неординарні світові рекорди, придумували та ставили свої власні, й це було дуже оригінально й весело!

Так, Дудченко Кирило виявився найвищим хлопчиком у таборі, а Макашова Дар’я  – найнижчою. Найсильнішим став Рало Захар. У номінації «Міс осина талія» перемогла Зуєва Поліна.  Серед дівчат була номінація «Найдовша коса», у якій переможницею стала Бражнікова Поліна. Найбільш засмаглим таборянином виявився Бунін Ілля.  Було ще багато інших цікавих номінацій… Вітаємо переможців!

Приємним сюрпризом для всіх  вихованців стало запрошення  на виставу «Аліса в країні чудес», яку підготували вихованці ЧБДЮТ на сцені КЦ «Імідж».  Діти з головою поринули у вир  фантастичних пригод  головної героїні, які здавалися майже реальними завдяки чудовій грі акторів.

Прощаючись одне з одним, вихованці “Сонечка” з нетерпінням чекають наступного дня табірної зміни, коли на них чекатимуть нові пригоди!