Нова перемога чугуївських гімнасток

З 18 по 20 травня в Харкові відбувся IX відкритий клубний турнір з художньої гімнастики «Весняна веселка». На майданчику спорткомплексу «ТЕТРА» зустрілися понад 300 юних гімнасток з Дніпра, Запоріжжя, Львова, Одеси, Хмельницького та Харківської області.

Юним вихованкам відділення художньої гімнастики Чугуївської ДЮСШ довелося непросто: конкуренція була досить серйозною. Незважаючи на це нашим спортсменкам вдалося привезти додому безліч нагород різного ґатунку.

Призові місця розподілилися наступним чином: I місце – Кіра Вдовіна; II місце – Маша Коростильова, Віолетта Дьякова і Ліка Ясенецька; III місце – Аня Легка і VI місце – Лера Оренко.

У категорії «Дебют» вперше виступили наймолодші чугуївські гімнастки: Аніта Клуннікова, Віка Масур, Ніка Соляник і Дарина Карпенко, які привезли додому золоті медалі та вдалим стартом поповнили загальнокомандну скарбничку нагород.

Почесним гостем змагань стала Майстер спорту Міжнародного класу, фіналістка Олімпійських Ігор в Лондоні 2012 і срібний призер Кубку Світу Вікторія Ленишин, яка після нагородження переможниць провела майстер-клас і показала свої найкращі елементи з розкриттям секрету їх виконання.

Вітаємо чугуївських грацій з високими досягненнями та бажаємо їм подальших успіхів!

За матеріалами газети “Новини Чугуєва”

33151236_380880025759981_1508978279174897664_n