Стартує освітній онлайн-курс для вчителів початкових інклюзивних класів

18 травня 2018 року стартувала реєстрація на онлайн-курс з інкюзивної освіти для вчителів початкових класів. Він зацікавить вчителів, які хочуть більше дізнатися про навчання дітей з особливими освітніми потребами і підвищити якість викладання в інклюзивних класах.

Зареєструватися на курс можна за посиланням.

Оскільки це пілотний запуск, розробники очікують, що учасники нададуть зворотний зв’язок. Для цього після реєстрації вони отримають спеціальну форму.

Проходити онлайн-курс не обов’язково, однак він буде корисним для вчителів, які працюють (чи працюватимуть) в інклюзивних класах, керівників навчальних закладів, батьків, які виховують дітей з особливими освітніми потребами, а також усіх, хто цікавиться інклюзивною освітою.

У межах курсу лектори розкажуть, як зробити навчання в інклюзивному класі ефективним, яку лексику потрібно використовувати, як протидіяти булінгу та формувати діалог з батьками учнів інклюзивного класу.

Докладна інформація про реєстрацію, період лекцій та доступ до навчальних матеріалів є за посиланням. Якщо ви не знайшли відповідь на своє запитання, можете надіслати його на скриньку info@ed-era.com.

Курс “Робота вчителя початкових класів із дітьми з особливими освітніми потребами” ГО “Смарт освіта” створений у партнерстві із студією онлайн-освіти EdEra. Він представлений в рамках проекту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Джерело – сайт МОН