Вихованки студії “Калинонька” Чугуївського БДЮТ – серед “зірок” української естради

28.04.2018 в м.Полтава відбувся Міжнародний телевізійний фестиваль «Зоряний Олімп», до участі в якому долучилася переможниця багатьох співочих конкурсів, фестивалів, вихованка  вокальної студії “Калинонька” Чугуївського БДЮТ Владислава Бортник.

Від кожного з суддів юна чугуївська вокалістка отримала найвищий бал  – «10», завдяки чому  стала лауреатом І ступеню  фестивалю, була запрошена до участі в Гала-концерті й стала учасницею  фінального концерту-акції Благодійного фонду «Серце до серця», спрямованого на підтримку дітей із вадами слуху, й виступала на одній сцені з  відомими полтавськими артистами,   фіналістами телешоу “Україна має талант” і “Фабрика зірок”, Артемом Лоїком та братами Борисенко.

Крім цього, Влада стала лауреатом І ступеню Всеукраїнського Фестивалю  «ART-PROstir», який проходив у м.Миргороді   29 квітня 2018 року, де також виступила в Гала-концерті.


28.04.2018 в харківському Палаці залізничників відбувся Міжнародний фестиваль мистецтв «Україна збирає друзів», учасниками якого також стали вихованки вокальної студії “Калинонька”. Співочий талант наших дівчат був високо оцінений компетентним журі:

  • Правдивець Любов   стала лауреатом ІІІ ступеню;
  • Манолій Єлизавета  отримала диплом І ступеню;
  • Ващенко Софія   також отримала диплом І ступеню.

Вітаємо вокалісток “Калиноньки”  та їхнього керівника В.В. Пахоменкову з перемогами, бажаємо дівчатам переможних вершин попереду!

Люба, Лиза, Соня