Освітяни переймають досвід роботи в ресурсному інклюзивному класі

24 квітня 2018 року у м. Чугуєві на базі НВК № 6 за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) пройшов четвертий навчальний модуль в рамках роботи проекту “Підтримка муніципалітетів у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб” для освітян, які супроводжують інклюзивну освіту  в закладах освіти м. Чугуєві.

Тренінг «Обладнання ресурсної кімнати, зони сенсорного розвантаження та її використання для всіх дітей» допоміг вчителям та спеціалістам команди супроводу сформувати розуміння можливостей використання ресурсного інклюзивного класу та його зон для підвищення ефективності навчального процесу та покращення самопочуття дітей з особливими освітніми потребами.

Тренер Смехньова Тетяна Іванівна на базі  ресурсного інклюзивного класу Чугуївського  НВК № 6 продемонструвала форми використання спеціалізованого обладнання  для індивідуальних та групових занять з дітьми, надала детальні відповіді стосовно деяких специфічних форм поведінки дітей з особливими освітніми потребами та способів уникнення помилок в роботі з ними.

viber image (1)

IMG_20180424_150056