Супервізія працівників психологічної служби

2 квітня 2018 року на базі Чугуївського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня  школа І-ІІІ ступенів» №8 відбулося засідання супервізійної групи практичних психологів та соціальних педагогів.

Практичний психолог Безродна І.В. продовжила цикл майстер–класів в рамках роботи над темою «Психолого-педагогічний супровід психічного та розумового розвитку дітей з особливими освітніми потребами» і продемонструвала індивідуальне корекційно-розвиткове заняття  з розвитку емоційної сфери дитини, формування  інтересів та мотивів її поведінки.

Озацька Ж.О. поділилася з колегами напрацюваннями в застосуванні арт-терапевтичних технік з метою гармонізації сторін внутрішнього світу людини. Учасники супервізійної групи ознайомилися з технікою мандала–терапії та арт-терапією за допомогою японського живопису Сумі-е.

В ході супервізії учасники поділилися проблемами, які більш всього турбують практичних психологів та соціальних педагогів на практиці, виділили найактуальніші питання, з якими працювали у форматі «група підтримки». Даний формат дозволив спеціалістам сфокусованим поглядом подивитися на свої труднощі в роботі, а також розділити частину відповідальності за цю роботу з більш досвідченими  працівниками психологічної служби міста.

IMG_20180402_161119