Визначені переможці міського фестивалю ДЮП

22 березня 2018 року на базі Чугуївського НВК № 8 відбувся міський етап традиційного Фестивалю дружин юних пожежних-рятівників, учасниками якого стали 7 команд закладів загальної освіти м.Чугуєва.  Захід традиційно проходить за підтримки управління ДСНС в м.Чугуєві.

Тема цьогорічного фестивалю – “Людина в надзвичайній ситуації”, і всі команди-учасниці справилися з її висвітленням на “відмінно”.

У перших двох конкурсах – “Візитівка” та “Домашнє завдання” – учні вдало поєднали творчі здібності, іскрометний гумор, сучасні мелодії й танці з пропагандою правил безпечної поведінки, поваги до професії рятівника, а також популяризацією здорового способу життя й  навчанням навичок поводження під час надзвичайних ситуацій.

Кожна команда запам’яталася якоюсь особливою “фішкою”. Учасники від ЗОШ № 1 здивували журі й глядачів акробатичним номером, команда ЗОШ №4 причарувала співом і артистичними талантами учасників, ДЮПівці з НВК №5 відрізнилися відмінним знанням правил безпеки та поводження в надзвичайних ситуаціях і вмінням донести цю інформацію до глядачів. Чарівні дівчата з НВК №6 вразили костюмами, розмаїттям реквізиту та свіжими ідеями, а номери у виконанні двох команди протилежностей – запальних дівчат в НВК №8 та відважних хлопців-рятівників з ЗОШ №7 – неодноразово отримували шквал оплесків від глядачів. Не залишилася непоміченою й команда Клугино-Башкирівської ЗОШ, яка вражала самобутнім гумором, вдало поєднаним з розкриттям теми фестивалю.

Також учні продемонстрували високий рівень знань за тематикою надзвичайних ситуацій і поводження під час їх виникнення у конкурсі “Запитання – відповідь”.

У загальному підсумку переможцями міського етапу Фестивалю ДЮП визначені команди:

  • І місце – команди Чугуївської ЗОШ № 7 та Чугуївського НВК № 8;
  • ІІ місце – команда Чугуївського НВК №6;
  • ІІІ місце – команда Клугино-Башкирівської ЗОШ.

Команди-переможці були нагороджені грамотами відділу освіти та подарунками від Чугуївського управління ДСНС.

Вітаємо з перемогою!

Більше фото – за посиланням у фотогалереї відділу освіти