Капітально відремонтований ДНЗ № 4 відкриває двері для вихованців

21 березня 2018 року в мікрорайоні “Дружба” після капітального ремонту, який в рамках проекту «Розвиток інфраструктури у зв’язку зі збільшенням кількості ВПО» був реалізований за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, відбулось урочисте відкриття Чугуївського дошкільного закладу (ясел-садка) № 4.

Учасниками урочистостей стали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – керуюча справами виконавчого комітету Макаренко Л.П., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вінник Т.С., представники GIZ: директор в Україні доктор Бербель Швайгер, проектний менеджер з відновлення соціальної інфраструктури Рене фон Прондзінскі, а також керівники закладів освіти, батьки, представники громадськості.

Л.П. Макаренко висловила слова вдячності представникам GIZ за співпрацю з громадою м.Чугуєва та реалізацію в місті декількох важливих проектів соціального напрямку, серед яких і капітальний ремонт Чугуївського ДНЗ № 4, де, окрім внутрішнього ремонту, проведені глобальні роботи з ремонту даху, відмостки, заміни систем опалення, водопостачання та водовідведення, а також замінені вікна та утеплені стіни. Також німецьким партнерам були вручені подяки від міського голови Г.М. Мінаєвої.
У відповідь директорка GIZ в Україні пані Бербель висловила задоволення результатом співпраці з представниками чугуївської громади і ДНЗ №4.

Завідувач міської громадської приймальні народного депутата Д.Шенцева Куралех Н.К., помічник депутата Харківської обласної ради Донського О.М. Завада В.М. привітали колектив закладу з відкриттям після тривалого ремонту та подарували комплекти іграшок.

На завершення заходу вихованці дитячого садка та обдаровані діти міста подарували гостям кілька музичних номерів.

Більше фото з відкриття ДНЗ – за посиланням