Учнівський проект “Edukey”: шукаємо ключі до успіху разом

Вікторія Таненя, учениця 11класу Клугино – Башкирівської загальноосвітньої школи, започаткувала проект для учнівської молоді м.Чугуєва під назвою «Edukey» (Ключ до успіху).

І 2 березня о 15.00 в рамках реалізації проекту в міському ХАБі «City» (КЦ «Імідж») відбулася перша зустріч старшокласників. Учні 9-11 класів м.Чугуєва слухали спікера проекту – Софію, учасника програми майбутніх лідерів  «FLEX» – програми культурного обміну Бюро у справах освіти і культури Державного департаменту США, яка адмініструється в Україні організацією Американські Ради з міжнародної освіти (American Councils) за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.  Ця програма надає можливість українським студентам навчатися в американській школі і жити в американській родині протягом одного навчального року.

Софія детально розповіла про свою волонтерську діяльність за програмою обміну, участь у англомовному таборі, який проводили волонтери Корпусу Миру (США), про своє навчання у США й проживання в американській сім’ї, поділилася секретами вивчення англійської мови. Також спікерка  відповіла на численні запитання, які виникли в   молодіжних лідерів міста під час її виступу.