Рада завідувачів ДНЗ: дошкільна освіта Чугуєва працює в тандемі з представниками області

27 лютого 2018 року у м. Харків відбулося засідання постійного консультативно-дорадчого органу – Ради завідувачів дошкільних навчальних закладів Харківської області.  Дошкільну освіту міста Чугуєва на засіданні ради представила  завідувач Чугуївського ДНЗ №12  Ірина Климчук.

У ході роботи члени Ради ознайомлені із змінами в Законі України «Про дошкільну освіту» у зв’язку з прийняттям нового  Закону України «Про освіту». Також відбулося обговорення актуальних питань про систему забезпечення якості освіти в сфері дошкільної освіти, про методичні вектори розвитку дошкільної освіти Харківської області в 2017/2018 навчальному році.

Під час свого виступу завідувач Чугуївського ДНЗ № 12 ознайомила членів Ради з основними питаннями, піднятими на  міжнародному форумі «Особливі діти: вчимося жити разом», до участі в якому вона була запрошена.  Особливу увагу членів ради привернув   мультидисциплінарний підхід  до роботи з дітьми з особливими потребами в сучасних закладах дошкільної освіти.

Крім цього, учасники засідання обмінялися досвідом участі закладів дошкільної освіти в конкурсі міні-проектів Харківської обласної ради «Разом у майбутнє», обговорили питання  діяльності батьківських  громадських організацій.

IMG_2640