“Людина року – 2017”: визначені переможці в освітянських номінаціях

23 лютого в КЦ «Імідж» відбулася церемонія нагородження лауреатів традиційного міського конкурсу професійної майстерності «Людина року-2017».

Під гучні оплески залу з рук секретаря міської ради Наталії Нежид кращі з кращих у своєму роді професійної діяльності отримали Пам’ятні знаки і дипломи лауреатів конкурсу «Людина року-2017».

Кожен з переможців конкурсу своїми професійними успіхами і досягненнями у 2017 році вніс значний внесок у розвиток Чугуєва, примноживши його гордість і славу.  Наталія Нежид від імені міського голови Галини Мінаєвої і всієї громади подякувала їм за щоденну кропітку працю, відповідальність і професіоналізм, ентузіазм та ініціативність, спрямовані на благо городян і підвищення іміджу міста.

Церемонія нагородження лауреатів конкурсу професійної майстерності «Людина року-2017» відбулася в теплій атмосфері. З кожним номінантом учасники свята мали можливість познайомитися ближче, переглянувши відеосюжети про них та їхню роботу. Чудовим подарунком для всіх присутніх в залі стали вокальні й танцювальні номери у виконанні місцевих артистів.

Щирі слова вітань від колег, рідних і друзів, променисті посмішки, море квітів – все це додало заходу видовищності, яскравості та незабутності.

Лауреатами міського конкурсу професійної майстерності «Людина року-2017» в освітянській галузі визначені :

«Працівник освіти» – Людмила Терехова, вчитель початкових класів НВК № 6

«Учень загальноосвітньої школи» – Ростислав Тукало, учень 11 класу ЗОШ № 1; Данила Мікіша, учень 11 класу ЗОШ № 2

“Спортсмен” – Богдан Лиманський, вихованець Чугуївської дитячо-юнацької спортивної школи, кандидат в майстри спорту з таеквон-до

«Підприємець» – Денис Погорєлов, приватний підприємець, фірма «Датіс»

«Творчий пошук» – Гліб Рязанцев, учень 7 класу ЗОШ № 1, юний знавець китайської мови.

Вітаємо переможців!

Більше фото