Наші гімнастки – в авангарді

Чугуївські грації успішно виступили на Чемпіонаті з художньої гімнастики в Харкові і додали до  своєї скарбнички перемог ще п’ять медалей.

16-17 лютого в Харкові на стадіоні ДЮСШ “Схід” відбувся відкритий чемпіонат Харкова з художньої гімнастики. Участь у змаганнях взяли понад десять команд з Харкова та області. Чугуїв на чемпіонаті представили  5 гімнасток – вихованок тренера Чугуївської міської ДЮСШ Ірини Шовкової.

Незважаючи на сильну конкуренцію, нашим гімнасткам вдалося показати високий результат і гідно представити рідне місто на престижному чемпіонаті.

Аліса Лаптєва серед гімнасток 2007 року народження в своїй категорії виборола золото у вправі з м’ячем. У вправі зі скакалкою Аліса піднялася на 2 сходинку п’єдесталу.

Марія Коростильова серед гімнасток 2006 р.н. у вправі з м’ячем виборола срібло, а у вправі з булавами – почесне 3 місце.

Друге місце також завоювала Ліза Болсун (2009 р.н.) у вправі з м’ячем.

Також хотілося б відзначити виступи  Лери Оренко (2008 р.н.) – вона стала четвертою з м’ячем, а Кіра Вдовіна (2010 р.н.) через невеликі недоліки  у вправі з обручем посіла  4 місце, зі скакалкою – 6 місце.

Дівчата були нагороджені кубками, медалями, дипломами і призами.

Вітаємо наших грацій з високими результатами на цьому старті і бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Джерело – “Новини Чугуєва”