До уваги закладів освіти: запрошуємо взяти участь у конкурсі відео

Відділ освіти Чугуївської міської ради інформує, що з січня 2018 року відкритий прийом відеоробіт для участі в щорічному Конкурсі відео від Представництва ЄС.  За результатами конкурсу найкращі відеоролики отримають цінні призи!

У фокусі цьогорічного конкурсу – теми європейської освіти та співпраці між Україною та ЄС. Наприклад:

Чи є різниця між європейською та українською освітою?

Як це – навчатися українцю в Європі?

Як українські школи та університети стають ближчими до європейських стандартів?

Якою буде українська та європейська освіта через 20 років?

Як рух України до ЄС вже зараз змінює твоє місто?

Відео може бути соціальною рекламою, репортажем, влогом, музичним кліпом тощо. Ніяких обмежень щодо формату, стилю!

Роботи приймаються у двох категоріях: професіоналів (ті, що мають освіту та професійний досвід у сфері виробництва відео) та аматорів.

Усі конкурсанти отримають дипломи та сувеніри від Представництва ЄС в Україні, а автори трьох найкращих робіт у кожній з категорій – грошові призи до 12 тис. грн.

Для участі у конкурсі відео мають відповідати зазначеній тематиці,  бути оригінальними, не використовувати об’єкти чужої інтелектуальної власності та тривати не довше 3-х хвилин.

Прийом робіт триватиме до 15 липня. Переможців обиратимуть члени журі, серед яких гендиректор “Артхаус Трафік” Денис Іванов, екс-головний продюсер “Нового каналу” Оксана Панасівська, засновник PIN-production Юрій Панін і  радник відділу преси та інформації Представництва ЄС Вікторія Давидова.

Протягом серпня переможці будуть оголошені на сайті проекту http://euroquiz.org.ua/

Детальну інформацію можна знайти на сторінці конкурсу http://euroquiz.org.ua/video-contest

За додатковою інформацією звертайтеся по телефону 044 425 7709
чи пишіть на e-mail ask@euroquiz.org.ua

Довідково: Проект «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС» є ініціативою та фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні, виконавцем проекту виступає ГО «Фундація «Відкрите суспільство». Партнерами проекту є Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.