Попередження професійного вигорання

1 лютого 2018 року на базі Молодіжного хабу City в міському КЦ «Імідж» в рамках проекту Європейської комісії  «Посилення ролі місцевих громад у прийнятті рішень щодо надання соціальних послуг» Харківського інституту соціальних досліджень і Чугуївської міської ради пройшов перший день тренінгу «Попередження професійного вигорання працівників соціальної сфери» з метою надання необхідних знань та інструментарію, які працівники соціальної сфери можуть використовувати з метою профілактики емоційного та професійного вигорання.

Учасниками тренінгу стали працівники Чугуївської міської ради, Управління соціального захисту населенні, відділу освіти і практичні психологи міста.

Під час тренінгу його учасники  дізналися про синдром «професійного вигорання», фактори, які впливають на емоційне вигорання. Тренер – психолог Преображенська Вікторія запропонувала присутнім відпрацювати  методи запобігання професійному вигоранню, способи формування стресостійкості, навички саморегулювання і конструктивного спілкування.

По завершенню тренінгу всі учасники отримали сертифікати, набули безцінного досвіду для подальшої роботи та звершень.

IMG_20180201_163729