Благодійна вистава в ДНЗ №12: Максим Якуба потребує допомоги

23 cічня 2018 року в Чугуївському ДНЗ №12 вже вкотре відбулася благодійна вистава за сюжетом казки «Цветик-семицветик»  у виконанні вихованців інклюзивної групи закладу дошкільної освіти, яку відвідує хлопчик з особливими потребами  Якуба Максим.

На виставу завітала міський голова Г.М. Мінаєва. Очільниця міста поспілкувалася з матір’ю Максима, висловила свою підтримку та запевнила у подальшій допомозі хлопчику. Окрім Галини Миколаївни, виставу відвідало багато небайдужих мешканців нашого міста, серед яких депутат обласної ради Д.В.Мягкий, заступник міського голови Т.С.Вінник, начальник відділу освіти М.В.Проценко, директори закладів освіти.  Колектив ДНЗ № 12,  родина Максима щиро дякують  всім, хто завітав на благодійний захід та пожертвував кошти на лікування хлопчика .

Всі, хто також  бажає  допомогти Максимкові та не мав змогу відвідати благодійну виставу,  може перерахувати кошти на карту його мами в ПриватБанку № 4731219108331947  (Якуба Світлана Миколаївна, тел. 063-242-06-99). Не будьте байдужими!

IMG_7907