Пропонуємо закладам освіти взяти участь у змаганні сайтів

Відділ освіти Чугуївської міської ради інформує, що на початку 2018 року (з 15 січня до 9 лютого) відбудеться  реєстрація закладів освіти на участь у  Всеукраїнському конкурсі веб-сайтів.

Відповідний лист  надається закладам освіти на опрацювання. Детальна інформація про конкурс  – за посиланням.

Конкурс проводиться з метою сприяння впровадженню та поширенню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес, забезпечення прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, створення умов формування закладами освіти відкритих і загальнодоступних ресурсів з інформацією про свою діяльність та оприлюднення такої інформації.

Конкурс проводиться у п’яти номінаціях: веб-сайти сільських шкіл, веб-сайти міських шкіл, веб-сайти дитячих садків, веб-сайти закладів позашкільної освіти та веб-сайти закладів професійно-технічної освіти.

Передбачається, що кожний веб-сайт закладу освіти оцінюватиметься за показниками контенту, зручності, а також дизайну та технічних показників.

Розгляд заявок членами журі здійснюватиметься до 15 березня. Оголошення результатів конкурсу з визначенням переможців відбудеться у останній тиждень березня 2018 року.

Для участі у конкурсі закладу освіти необхідно до 09 лютого подати на електронну адресу оргкомітету contest@inau.ua скан-копію заявки та заповнити анкету за посиланням: https://goo.gl/uvmmz3.