Чугуїв відзначений за досягнення в спорті

Минулий 2016/2017 навчальний рік для учнів закладів середньої освіти видався надзвичайно насиченим різноманітними спортивними подіями: шкільні спортивні команди юнаків та дівчат були активними учасниками міських та обласних етапів змагань з різних видів спорту з серії “Спорт протягом життя”, в багатьох з них вибороли переможні місця, посівши І місце в загальному заліку по області.

Саме тому відділ освіти Чугуївської міської ради на нараді з керівниками управлінь (відділів) освіти був відзначений дипломом Департаменту науки і освіти  ХОДА за І місце в обласних щорічних спортивних змаганнях “Спорт протягом життя” серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Харківської області. І це – спільна перемога всіх, хто вболіває за здорове майбутнє нашої молоді.

Ми дякуємо хлопцям та дівчатам, які брали участь у змаганнях, вчителям фізичної культури  шкіл міста та керівникам спортивних секцій за якісну підготовку юних спортсменів, органам місцевого самоврядування, шкільним колективам – за вирішення питань організації змагань та виїздів на змагання в інші міста області, а батькам – за всебічну підтримку. Разом ми можемо все!

IMG_20180110_154309