Запрошуємо до участі в конкурсі проектів “Разом в майбутнє”

Відділ освіти Чугуївської міської ради запрошує заклади освіти м. Чугуєва активно долучитися до участі в обласному конкурсі міні-проектів “Разом в майбутнє” для реалізації  цікавий освітніх ідей та новацій.  У 2018 році  прийом проектних заявок на конкурс міні-проектів «Разом в майбутнє» розпочнеться 22 січня.

Інформуємо, що цього року  конкурс проходитиме зі змінами: по-перше, збільшено суму фінансування на міні-проекти з 200 тис. грн. до 300 тис. грн.; по-друге, введена ще одна номінація, що буде стосуватися співробітництва територіальних громад й це вже будуть більш масштабні проекти загальною вартістю  понад 1,5 млн грн.

Нормативні документи участі в конкурсі http://www.oblrada.kharkov.ua/ua/contests-grants/together-to-the-future


Місто Чугуїв, у тому числі й освітянська галузь, вже кілька років поспіль бере активну участь у цьому конкурсі міні-проектів. Завдяки перемозі в ньому, за фінансової підтримки місцевого самоврядування та громадських організацій реалізовані всім знайомі та надзвичайно корисні проекти, як облаштування Центру допризовної підготовки в Чугуївській ЗОШ № 1, ремонт актової зали в Чугуївському НВК № 5, відкриття ресурсного інклюзивного класу в Чугуївському НВК №8, будівництво ігрового автомайданчика в Чугуївському ДНЗ  № 12.