Змагання відкритої особистої першості м.Чугуєва з пішохідного туризму

24 грудня в спортивній залі Чугуївської ЗОШ №1 відбулися змагання VІІІ відкритої особистої Першості м.Чугуєва з пішохідного туризму в закритому приміщенні. В змаганнях взяли участь 20 кращих туристів-спортсменів Харківської області у двох вікових групах:  “Школярі” (2001 – 2004 р.н.) та “Молодь” (2000 р.н. і старші).

Цього року позмагатись та помірятись силами в подоланні туристської «Смуги перешкод» приїхали пішохідники з Студенокського НВК Ізюмського району, вихованці Чугуївського районного ЦТКЕУМ, студенти Харківської Академії Фізичної Культури, Національного Університету цивільного захисту України, Харківського Авіаційного Інституту, Університету Національної Гвардії України  та гуртківці ЦТК м.Чугуєва. У змаганнях взяли участь п’ять «Кандидатів у майстри спорту», 4 учасників мали І-й розряд та решта ІІ і ІІІ спортивні розряди. Також усі учасники радо вітали юних туристів з м.Борової, які приїхали повболівати та повчитись у більш досвідчених друзів туристської майстерності.

На дистанції особистих змагань учасникам необхідно було подолати: в старшій групі «Молодь» – 14 етапів з яких 6 з самонаведенням, в групі «Юніори» – 12 етапів – 4 з самонаведенням. Усі учасники успішно подолали дистанції ІІ та ІІІ класу і вклалися в контрольний час.

В напруженій боротьбі місця розподілились наступним чином:

Група «Молодь»:

Чоловіки –

І – е місце – Микалюк Павло (ХАІ)

ІІ- е місце – Колісниченко Денис (Чугуїв, ЦТК)

ІІІ-є місце – Бабаєв Вячеслав (Студенокський НВК)

Жінки –

І – е місце – Шевченко Маргарита (ХДАФК)

ІІ- е місце – Онацька Анастасія (НУЦЗУ)

Група «Школярі»:

Юнаки –

І – е місце – Кудрявський Артем (Чугуїв, ЦТК)

ІІ- е місце – Майстровий Олексій (Чугуїв, ЦТК)

ІІІ-є місце – Кривобородий Владислав (Чугуїв, ЦТК)

Дівчата –

І – е місце – Голуб Вікторія (Чугуїв, ЦТК)

ІІ- е місце – Іванова Дар’я (Чугуївський районний ЦТКЕУМ)

ІІІ-є місце – Цапок Каміла (Студенокський НВК)

Усі учасники змагань отримали пам’ятні вимпели, а призери були нагороджені грамотами та медалями від Чугуївського центру туризму та цінними подарунками від спонсору змагань, магазину “Клуб путешественников” (м.Харків).

Вітаємо переможців та призерів змагань та бажаємо успіхів в майбутніх стартах на туристських дистанціях.

25435224 15751335