Відзначення Дня дошкілля у столиці не обійшлося без представників м.Чугуєва

Щороку в останню неділю вересня працівники дошкільної освіти відзначають професійне свято – День дошкілля.

І 22 вересня 2017 року у Київському міському Палаці дітей та юнацтва відбувся святковий захід до Всеукраїнського Дня дошкілля, одним з учасників якого стала міністр освіти Лілія Гриневич.

Урочистості були організовані Міністерством освіти і науки України та Асоціацією працівників дошкільної освіти. Свято пройшло в теплій дружній атмосфері,  й було сповнене слів подяки  працівникам дошкілля. Представники Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти», обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти», методисти районних і міських методичних кабінетів  та педагогічні працівники дошкільних навчальних закладів Харківщини також стали учасниками урочистостей .

До делегації Харківської області увійшли й  завідувачі дошкільних навчальних закладів м.Чугуєва – О.О. Шуліко та І.П. Климчук. Представниці дошкілля нашого міста скористалися нагодою й  познайомилися з одним із авторів програми «Впевнений старт».

Відділ освіти Чугуївської міської ради  вітає чарівників щасливої країни дитинства – працівників дошкільних навчальних закладів – з професійним святом і бажає  наснаги в роботі, професійних звершень, добра!

 image-0-02-05-e1b67d32f2117b0210b794254f89ff7fa4811921fd316697b9d25ca0266e655d-V