Ресурсний інклюзивний клас у НВК № 6 ефективно діє!

На День міста Чугуєва на базі Чугуївського НВК  № 6 завдяки участі закладу в  конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» Харківської обласної ради та у проекті Європейського Союзу «Посилення ролі місцевих громад у прийнятті рішень щодо надання соціальних послуг» був відкритий ресурсний інклюзивний клас.

Запровадження в навчальному закладі такої новації  було на часі з огляду у світлі змін на загальнодержавному рівні,  які стосуються дітей з особливими освітніми потребами, і від початку нового 2017/2018 навчального року ресурсний клас   гостинно відкрив двері для особливих учнів   НВК № 6.

У ресурсному інклюзивному  класі корекційні педагоги проводять з учнями, що знаходяться на інклюзивному навчанні, роботу  з розвитку загальної та дрібної моторики, розвитку тактильних і колірних відчуттів, навчання саморегуляції емоцій і поведінки, зняття психоемоційного, м’язового і фізичного напруження, активно використовуючи при цьому спеціалізоване навчальне обладнання.

Окрім корекції та розвитку, заняття у ресурсному класі дарують дітям з особливими освітніми потребами позитивні емоції та гарний настрій!

 viber image viber image.jpg¦-¦-¦¬¦+TЛ¦+¦¦TД¦¦ viber image.jpg¦-¦-¦¬¦¬¦+ viber image.jpg¦-¦-¦-TЛ¦¬¦¬ viber image.jpg¦+¦¦¦¦ viber image.jpgTА¦-¦-¦-¦-¦- viber image.jpgTЛ¦-¦¬¦+¦+TБ