Старт новому навчальному року даний: відшумів міський педагогічний форум

31 серпня у Чугуївському районному будинку культури відбувся один з головних освітянських заходів року – міський педагогічний форум-2017.  Традиційно, на форумі були підбиті підсумки роботи педагогів міста у 2016/2017 навчальному році, озвучені найвищі  досягнення учнів і педагогів м.Чугуєва.

Освітян з початком нового навчального року привітали Чугуївський міський голова Г.М Мінаєва та народний депутат України Д.О. Шенцев. Галина Миколаївна висловила подяку всім учасникам навчально-виховного процесу за їхню щоденну працю на своїх робочих місцях, завдяки чому рейтингові показники освіти міста є одними з кращих в області. Дмитро Олексійович також  привітав працівників навчальних закладів з 1 вересня, і побажав не знижувати оборотів, пишатися своїми досягненнями та прагнути подальшого професійного зростання.

Ще одним почесним учасником педагогічного форуму став О.Л. Сидоренко, директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти. Олександр Леонідович не був випадковим гостем на головному освітянському заході м.Чугуєва: під час своєї доповіді він привітав представників місцевої влади та вчителів шкіл міста з  одним з кращих  рейтингових місць в Харківській області за результатами зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року, яке наше місто посідає другий рік поспіль.

Під час церемонії нагородження на великій сцені  нагороди  з рук міського голови отримали педагоги, вшановані відзнаками Міністерства освіти і науки України, переможці обласних етапів професійних конкурсів, учасники освітянських проектів. Також Галина Миколаївна вручила всім керівникам загальноосвітніх навчальних закладів міста сертифікати на отримання надсучасних інтерактивних мультимедійних комплексів;  інші ж навчальні заклади отримали завжди необхідні побутові прилади: ком’пютери, ноутбуки, праски та ін.

Приємним сюпризом  від народного депутата та міського голови для освітянської спільноти став виступ харківської групи “Орбіз-бенд”, соліст якої – Артем Верещака – є  фіналістом проекту “Голос країни”.

Фото міського педагогічного форуму – 2017 будуть розміщені у фотогалереї відділу освіти.