Табір при ЗОШ № 4 завершив роботу. Дякуємо тобі, «Росинко!»

18 серпня завершилася оздоровча кампанія «Літо-2017» в дитячому закладі відпочинку «Росинка» (ЗОШ № 4), де за 2 табірні зміни оздоровилися  100 хлопчиків та дівчаток.

День у таборі завжди  розпочинався з  ранкової зарядки під ритмічну музику, яка надавала дітям заряд бадьорості на цілий день.

Вихованці “Росинки” відвідали безліч цікавих і змістовних екскурсій,  а саме:  побували  в Краєзнавчому музеї, музеї імені І.Ю.Рєпіна, міському терцентрі, на хлібозаводі «Кулиничі» , в екопарку Фельдмана.

Багато цікавих вражень принесли дітям  майстер-класи, підготовлені та проведені фахівцями  школи й позашкільних закладів міста, конкурси, вікторини, свято з нагоди Дня міста, що традиційно завершувалися врученням призів і солодощів.

Спортивні змагання «Веселі естафети», щоденні ігри в футбол, настільний теніс, відвідування басейну дали змогу дітям показати свої фізичні здібності, сприяли виробленню навичок здорового способу життя, зміцненню здоров’я дітей.

Стільки позитиву об’єднувало наших вихованців! Шкода розлучатися, коли чудово проводиш час у колі друзів, але діти мікрорайону Зачуговка не прощаються одне з одним. Вони кажуть: “До побачення, «Росинко»! До нових зустрічей!!