Освітян запрошують на Всеукраїнський науково-практичний семінар «Web-STEM-школа-2017»

22-29 серпня 2017 року відділ STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з видавництвом «Видавничий дім «Освіта», ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» проводять Всеукраїнський науково-практичний семінар «Web-STEM-школа-2017» з метою ознайомлення педагогів з інноваційними технологіями, необхідними для реалізації концептуальних засад Нової української школи.

Учасники «Web-STEM-школи – 2017»:

  • ознайомляться з досвідом запровадження STEM-підходів під час вивчення предметів природничо-математичного циклу;
  • дізнаються про реалізацію STEM-підходів у дошкільній та початковій освіті;
  • обговорять ідеї вчителів-новаторів щодо використання проектно-дослідної діяльності у навчально-виховному процесі тощо.

До участі у науково-практичному семінарі запрошуються: науковці, методисти обласних інститутів післядипломної освіти, працівники районних (міських) методичних кабінетів, керівники навчальних закладів, учителі, інші педагогічні працівники та зацікавлені особи.

Для участі, отримання матеріалів і сертифікату необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: http://yakistosviti.com.ua

Участь у роботі Web-STEM-школі безкоштовна.

Дізнатися більше та слідкувати за подіями заходу можна за посиланнями: www.imzo.gov.ua та  у мережі Facebook на сторінці групи «Відділ SТЕM-освіти ІМЗО», шукайте/збирайте інформацію за хештегом #webSTEMschool.

Джерело – портал “Педагогічна преса”