Представники НЕФКО відвідали навчальні заклади

Останні кілька років освітянська галузь плідно співпрацює з Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО) щодо реалізації проектів з упровадження енергозбережувальних технологій  в навчальних закладах м. Чугуєва.

Європейські партнери вже інвестували значні кошти в  енергоефективність будівель ДНЗ № 3 та № 8, а влітку 2017 року тривають будівельні й ремонтні  роботи з ремонту даху та  утеплення  Чугуївської ЗОШ №1, а також утеплення Чугуївського ДНЗ № 12,профінансовані НЕФКО за активної фінансової підтримки  місцевого бюджету.

1 серпня до нашого міста завітали Амунд Бейтнес, старший інвестиційний менеджер НЕФКо, та Андрій Каташов, технічний радник корпорації. Вони зустрілися з міським головою Г.М. Мінаєвою, й під час зустрічі обговорили подальшу співпрацю мерії з Корпорацією.

Після зустрічі представники НЕФКо разом з першими особами міста й працівниками відділу освіти  відвідали будівельні об’єкти в ЗОШ № 1 і ДНЗ № 12, де проінспектували хід  та якість виконання робіт, які зараз знаходяться в розпалі й мають завершитися в чітко встановлені терміни.

Також вони оглянули будівлі ДНЗ № 3 та 8, у яких  роботи  завершені минулого року, і  під час  опалювального сезону вже можна було відзначити значну економію енергоресурсів, і, відповідно, економію коштів.

Більше фото – в альбомі за посиланням