Відшумів міський випускний бал – 2017

24 червня 2017 року на головній площі Чугуєва відбувся урочистий захід, який вже давно став традиційним для нашого міста – міський випускний бал-2017.

Цього вечора на Соборній площі зібралося майже усе місто: батьки та діти, бабусі й дідусі, та головні герої свята – випускники шкіл 2016/2017 навчального року. За крок до дорослого життя дівчата, як справжні леді, прийшли на випускний бал у прекрасному вбранні, а хлопці, як джентльмени, – були підтягнуті, урочисті, трохи схвильовані, але впевнені в собі.

Для вчорашніх учнів зі сцени прозвучало багато теплих слів, привітань та побажань. Випускників із завершенням шкільного шляху та виходом на широку життєву путь від усього серця привітала міський голова Г.М. Мінаєва, побажавши чітко бачити свою мету та, не зупиняючись, іти до неї.  Також з рук очільниці міста 13 учнів   отримали  «золоті медалі», і 7 учнів – «срібні».

У відповідь  випускники щиро подякували місту, рідним школам, учителям та класним керівникам, що присвятили навчанню та вихованню молодого покоління своє життя.

Після завершення урочистостей на площі на учнів випуску 2016/2017 у 7 загальноосвітніх навчальних закладах м.Чугуєва чекали святкові заходи з нагоди вручення атестатів про повну загальну середню освіту.

Більше фото – за посиланням

За використанням фотоматеріалів “Новин Чугуєва”