Завершується І зміна оздоровлення

Як би не бажали діти продовжити свій відпочинок у мовних пришкільних таборах, та перша зміна оздоровлення добігає кінця.

Так, 22 червня у дитячому таборі з денним перебуванням «Перлина» при Чугуївській ЗОШ № 8 відбулася урочиста лінійка, під час якої учасники оздоровлення мали можливість поділитися враженнями від відпочинку й подякувати  вихователям  табору,  які щоденно готували для них нові розваги, та кухарям, що забезпечували здоровим та корисним харчуванням.

Під час святкового концерту з нагоди завершення табірної зміни найактивніші  таборяни отримати грамоти та подарунки, і всі вихованці пообіцяли повернутися до табору  наступного року.


23 червня відбулося урочисте закриття І зміни закладу відпочинку з денним перебуванням «Росинка» (ЗОШ № 4).

Діти  були трішки засмучені, але в повітрі все одно відчувалося свято. Закриття розпочалося з урочистої лінійки, під час якої вихованці мали змогу поділитися веселими моментами зміни.

Діти  побували в різних казкових образах і відчули себе справжніми акторами, в яскравих костюмах героїв ставши учасниками  інсценування казок «Ріпка», «Курка Ряба і її друзі» на сучасний лад англійською мовою.

Вихованці закладу  колективно виголосили, що весело провели час і ще довго будуть згадувати  улюблений табір «Росинка»: екскурсії та веселі пісні, ігри й змагання, щасливе відчуття взаємної дружби  та цікавого спілкування. До побачення, “Росинко”, до наступного року!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA