Відвідування ЕКО-парку вихованцями  табору «Веселка» при НВК №6 

«Feldman Ecopark» – це масштабний, унікальний благодійний проект МБФ «Фонд Олександра Фельдмана», який дарує людям радість спілкування з природою, допомагає зберегти рідкісні види тварин і рослин, вчить дітей і дорослих бути більш відповідальними та уважними по відношенню до навколишнього світу флори і фауни.

З метою залучення вихованців до світу прекрасного, виховання в них любові та поваги до української природи та рідного Слобожанського краю 16 червня 2017 р. вихованці англомовного загону табору «Веселка» при НВК №6 відвідали Екопарк Фельдмана, який представляє собою територію для відпочинку з розвагами і зоопарком.

В Екопарку створено соціально-активне середовище, в якій і дорослий, і дитина відчують, що все живе на Землі є однією великою сім’єю, у якій немає місця агресії, а є тільки любов, дружба і взаємодопомога. У вихователів загону та вихованців була можливість не лише спостерігати за тваринами, але і близько спілкуватися з деякими з них в зоні контактного зоопарку. Козочки, забавні поросята, ягнята дуже ручні і товариські, і саме тому на цьому майданчику діти провели найбільше часу.

Спогади про такий чудовий день, проведений разом з друзями з пришкільного табору, довго грітимуть душу дітей.

PFmuH9SlhB0