Hooray, summer holiday! Урочисто відкрилися табори в ЗОШ № 7 та НВК № 6

7 червня 2017 року відбулося урочисте відкриття І оздоровчої зміни в пришкільних таборах Чугуївських ЗОШ № 7 та НВК № 6.


Сьогодні у ДЗВ “Сонечко”, що на базі Чугуївської ЗОШ № 7, лунають пісні та скрізь дзвенить дитячий веселий сміх, бо відбулося урочисте відкриття першої зміни мовного табору.

З цією подією дітей привітали методист методичного кабінету відділу освіти Г.А. Нестеренко та директор табору Ю.В. Матвєєва, а вихователі провели церемонію  посвяти у вихованці табору й пов’язали дітям галстуки.

Девізом оздоровчої зміни одностайно були обрані рядки:

We always smile! We always dance!

We are happy! Wa are friends!

Фото  відкриття – у фотогалереї відділу освіти


7 червня також  відбулося урочисте відкриття зміни в мовному таборі “Веселка” при Чугуївському НВК № 6. Під час церемонії діти дали клятву співати, грати, танцювати та добре відпочивати у таборі. А  цьогорічний відпочинок обіцяє бути насиченим, цікавим і пізнавальним: в рамках проекту GoCamp в таборі працюватиме волонтер з канади – носій англійської мови.

Особливо сподобалися вихованцям  гості відкриття – Баба Яга та Пірат Веселка, який є символом табору. Родзинкою відкриття став танцювальний флеш-моб англомовного загону, який згуртував у танцювальне коло всіх вихованців.

Фото  відкриття – у фотогалереї відділу освіти