Розпочалася І оздоровча зміна в пришкільних таборах

Триває старт літнього  оздоровлення 2017 року в пришкільних таборах, яке традиційно протягом останніх декількох років проводиться виключно за кошти місцевого бюджету.

Так, 6 червня 2017 року в І зміну оздоровлення гостинно відкрили двері для вихованців  пришкільні оздоровчі табори з денним перебуванням у Чугуївських ЗОШ № 4, 7,8, гімназії № 5 та НВК № 6. Цього року, як і минулого, літні табори в школах мають мовний уклін і спрямовані на покращення знань дітей з англійської мови.

Дітлахів зустріли дбайливо оздоблені приміщення, де вони цікаво проводитимуть літнє дозвілля за приємним спілкуванням та засвоєнням корисної інформації, а у столових на них чекали нові меблі, посуд, а також смачні корисні обіди, сповнені вітамінів, для міцного здоров’я та гармонійного розвитку.

Ознайомитися з тим, яким чином проходить перший день оздоровлення, вирішили заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Т.С. Вінник та начальник відділу освіти М.В. Проценко, які цього дня навідали кожен табір. За результатами огляду гості  відзначили якісну підготовку  до роботи в літньому  таборі   при Чугуївській ЗОШ № 4 (директор табору Л.Ю.Копніна).

Більше фото літнього оздоровлення-2017 – в фотогалерeї відділу освіти.

20170606_13493