Діти Чугуєва святкують День захисту дітей

1 червня 2017 року, традиційно до Дня захисту дітей, містом пройшла святкова хода творчих колективів міста.

Під урочисту музику духового оркестру колона,  до складу якої увійшли вихованці гуртків та творчих колективів Чугуївських БДЮТ, ЦТК і ДЮСШ разом зі своїми керівниками, обдаровані  учні, вихованці пришкільних таборів з денним перебуванням, а також   дитячих  садків, які прийшли разом  зі своїми батьками, бабусями та дідусями.

До колони також приєдналися заступник міського голови з питань діяльності  виконавчих органів ради Т.С Вінник і начальник  відділу освіти М.В. Проценко.

Вітаючи посмішками й веселими вигуками жителів міста, що зацікавлено зупинялися подивитися на дивовижне дійство, учасники ходи від будівлі Чугуївського будинку дитячої та юнацької творчості направилися до міського стадіону «Олімп». Там на дітлахів очікує основна частина святкування – низка розважальних заходів: фестиваль роликів і самокатів, танцювальний марафон і флеш-моб, спортивні «Веселі старти», майстер-класи з різних видів творчості.

А від міського голови для дітей підготований солодкий сюрприз – 700 порцій смачнющого морозива для кожного учасника святкування!

DSC00005