Команда раннього втручання презентувала свої послуги на ярмарку здоров’я в Чугуєві

7 квітня 2017 року у  Чугуєві пройшов ярмарок здоров’я, на якому команда Консультаційного центру, що реалізує послуги раннього втручання у місті, мала  можливість презентувати свої послуги  в режимі відкритого діалогу з відвідувачами ярмарку й  скласти уявлення про принципи  та програми раннього втручання як складову частину соціальної реабілітації дітей раннього віку з особливостями психофізичного розвитку.

Представники команди інформували  тих, хто цікавився експозицією, що  раннє втручання спрямоване не тільки на реабілітацію, а й на попередження порушень. Ця послуга передбачена не лише для дітей з довгостроковими порушеннями, а й для дітей  груп ризику.

Гості ярмарку переглянули  мультимедійну презентацію центру, а буклети й  візитівки у повній мірі допомогли зацікавленим чугуївцям зрозуміти, що така послуга  має на меті покращити доступ до комплексних, тривалих у часі послуг дітям раннього віку з порушеннями психофізичного розвитку чи  ризиком їх виникнення, а також  підтримати  родини, у яких виховуються  такі діти.

1

2