Досвід м. Чугуєва з упровадження інклюзивної освіти високо оцінений колегами з області

4 квітня 2017 року Відділ освіти Чугуївської міської ради зустрічав гостей – представників Управління освіти Ізюмської міської ради. Колеги-освітяни з м. Ізюма мали на меті  ознайомитися з досвідом роботи відділу освіти та навчальних закладів  м. Чугуєва з упровадження інклюзивної освіти в нашому місті.

У рамках візиту делегація відвідала відділ освіти, міську психолого-медико-педагогічну консультацію, Чугуївський ДНЗ №12 та  центр раннього втручання при ньому, де проводиться робота з особливими дітьми, а також  ЗОШ №7, у якій функціонує інклюзивний клас. Під час зустрічі обговорювались робочі моменти з навчання та виховання дітей з особливими потребами, роль міської психолого-медико-педагогічної консультації в супроводженні інклюзивної  освіти.

Освітяни м. Ізюма були приємно здивовані увагою громадськості міста, Чугуївської міської ради та  міського голови Г.М. Мінаєвої  до  запровадження й розвитку інклюзивної освіти у навчальних закладах міста   та висловили сподівання на подальшу співпрацю.

DSC03716